Látogatóink magánéletének védelmét tiszteletben tartjuk, ezért kizárólag olyan információkat gyűjtünk, amelyek a hatályos jogszabályok, és látogatóink igényeinek minél jobb kiszolgálása szempontjából elengedhetetlenek. Ez a dokumentum az Ön személyes adatainak kezeléséről és az azzal kapcsolatos jogairól ad tájékoztatást az Európai Unió rendelete (az Európai Parlament és a Tanács 2016/679 Rendelete, továbbiakban GDPR)) és a hazai jogszabályok alapján

Kik vagyunk?

Óvodánk Szombathelyi Szűrcsapó Óvoda, székhelye: 9700 Szombathely, Szűrcsapó u. 43. mint adatkezelő, elérhető a következőkben említett adatvédelmi jogokkal kapcsolatban a +36 94 506-994-as telefonszámon, e-mail-ben az alábbi címen Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. vagy postán: Szombathelyi Szűrcsapó Óvoda 9700 Szombathely, Szűrcsapó u. 43. Magyarország.
Minél hamarabb igyekszünk válaszolni, de legkésőbb 1 hónapon belül, hacsak a jogi feltételek a válaszadásra 2 hónapos hosszabbítást lehetővé nem teszik.

Mit gyűjtünk, miért és meddig?

(Ügyfélelemzés, ügyfélszegmentálás, piackutatás, közvélemény-kutatás, profilozás és marketing)

Ki kapja meg látogatóink adatait? (Adattovábbítás, adatfeldolgozás)

Partnereink jogai

Partnereink bármikor jogosultak hozzáférni a saját magukkal kapcsolatos adatokhoz, kérhetik azok helyesbítését vagy törlését. Joguk van ahhoz is, hogy korlátozzák az adatok feldolgozását, vagy tiltakozzanak a személyes adataik profilkészítésére és azok közvetlen marketing célokra történő felhasználására vonatkozóan. Vásárlóinknak joga van az adathordozhatósághoz is, ez azt jelenti, hogy kérésére elküldjük az általunk kezelt személyes adatokat számítógép által olvasható formátumban.

A beleegyezés visszavonása

Önnek joga van bármikor visszavonni a beleegyezését, hogy a PRENOR KFT saját céljaira feldolgozza az adatait, de ebben az esetben nem tudunk további tájékoztatást küldeni az akciókról. Önnek joga van bármikor visszavonni a hozzájárulását a marketingkommunikációs tevékenységhez. Ilyen esetekben megszüntetjük a marketingkommunikációt. A beleegyezés visszavonását megteheti a hirlevelünkben található leiratkozó linken.

A felügyeleti szerv

Joga van panaszt tenni a nemzeti felügyeleti hatóságnál, a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál. Az elérhetőségeket megtalálja a http://www.naih.hu weboldalon.